Werkwijze

 

In allerlei rollen begeleid ik organisaties en teams naar nieuwe manieren van werken. Denk aan: zelfsturing, klantgerichter, wendbaarder, innovatiever, resultaatgerichter, ondernemender en agile. In alle smaken komen de ambities dan voorbij. 

 

Ik werk door te kijken langs de assen van strategie, organisatie-inrichting en cultuur. En hoe ik dan werk? Positief kritisch om niet achter hypes of populaire oplossingen aan te hollen, maar met een flinke dosis energie, creativiteit en een snel-aan-de-slag-mentaliteit. 

 

Trainingen 'op de hei’, leiderschap- en cultuurprogramma’s probeer ik te vermijden, want het gedrag dat we dagelijks vertonen verandert er vaak niet van. Vandaar dat ik liever met mijn poten in de klei sta in plaats van op de hei. Om in de praktijk samen met opdrachtgevers incongruent gedrag aan de kaak te stellen, al doende te leren en zo de beweging van prestatieverbetering op gang te brengen. Daarom is 'Move before you’re ready' naast de titel van mijn laatste boek ook echt mijn werkfilosofie.   

Neem contact op voor meer informatie